+32 (0)11 - 96 09 76

Aan de slag met CloudLinux OS

CloudLinux OS bestaat slechts in 1 product. Gemakkelijk!

CloudLinux OS zonder beperkingen

Bestel nu je CloudLinux OS licentie en profiteer onmiddellijk van een stabielere en veiligere webserver. CloudLinux OS bestaat niet in verschillende varianten. Een all-in-one licentie zonder beperkingen!

Waar CloudLinux OS je bij helpt

CloudLinux OS is ontworpen voor shared webhosting. Ben jij webontwikkelaar of webdesigner en host je de website van je klanten? Profiteer dan van ClouLinux OS met deze voordelen.

Maak je server stabiel

Stabiliteit is de sleutel tot succes bij shared hosting. De CloudLinux OS stabiliteitsfuncties voorkomen pieken in resources en maken jouw server zeer stabiel, zelfs in de meest stressvolle situaties. CloudLinux OS LVE (Lightweight Virtualized Environment) is een technologie op kernelniveau die elke klant isoleert in zijn eigen omgeving en hem voorziet van de hoeveelheid resources (CPU, IO, geheugen, processen, enz.) Die kunnen worden gebruikt, specifiek voor elke individuele klant.

Met LVE Manager hou je de teugels in handen en monitor en beperk je het resourceverbruik per website. Met MySQL Governor voorkom je dat een website enorm veel beslag legt op je MySQL of MariaDB server.

Maak je server veilig

Het opruimen van een gehackte server is een nachtmerrie. De belangrijkste reden waarom hacken zo gemakkelijk is op shared hostingservers, is omdat Linux nooit bedoeld was voor gebruik door een groot aantal niet-gescreende gebruikers. Het is te gemakkelijk voor een hacker om een account op jouw server te compromiteren door een of ander verouderd script te misbruiken dat een van je klanten al jaren niet heeft bijgewerkt. Daarna heeft een hacker toegang tot de server en kan hij gaan rondneuzen in een poging om je server te hacken.

Met CageFS isoleer je klanten zodat zij geen gevoelige informatie van elkaar en van je server kunnen bekijken. Gebruik HardenedPHP om verouderde PHP-versies op een veilige manier aan te bieden.

Maak je server winstgevend

Het hoge niveau van stabiliteit dat CloudLinux OS biedt, maakt je server efficiënter. Door resourcepieken te voorkomen, kan je het gebruik van jouw servers drastisch verbeteren. Door resourcelimieten in te stellen voor elke klant, creëer je ook upsell-kansen wanneer een gebruiker zijn limiet bereikt. Wanneer een gebruiker de limiet bereikt, kan je deze naar een hoger niveau of een beter plan opwaarderen zonder ze naar een andere server te verplaatsen.

Met LVE manager bepaal je welke klant welke reresources krijgt. Met PHP Selector, Ruby Selector en Python Selector geef je je klanten de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende versies per website.

Maak je server performant

CloudLinux OS biedt een reeks krachtige functionaliteiten die de prestaties van je servers aanzienlijk optimaliseren. Mod_lsapi is bijvoorbeeld sneller dan elke andere manier om PHP met Apache laten samen te werken.

Met Mod_lsapi kan je PHP en Apache super snel laten werken met een zeer laag eheugenverbruik. MySQL Governor monitort het database gebruik en stelt limieten aan websites die veel CPU en/of schijf IO gebruiken.

Op zoek naar een cloud server?

Je kan een CloudLinux OS licentie gebruiken op een server in je eigen datacenter of in server op onze cloud. Ben je op zoek naar een virtuele server? Check dan zeker even onze aanbiedingen!

Veelgestelde vragen

Je vindt hieronder een antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak je beveiliging compleet

Ontdek al onze aanbevelingen om je server te beveiligen.

CloudLinux OS is ontworpen voor 'shared hosting' en verbetert de stabiliteit en beveiliging van je webserver.

Meer info

Imunify360 is een alles-in-één beveiligingsoplossing met robuuste bescherming tegen de nieuwste aanvallen.

Meer info

KernelCare zorgt ervoor dat de Linux kernel van je server steeds geupdate is. Zonder dat je hoeft te herstarten.

Meer info