+ 32 11 96 09 76

Geniet van een zorgeloze IT omgeving

IT support

Wij ondersteunen jouw firma in alle IT aspecten.

Hybride omgevingen

Wij adviseren en helpen je bij cloud projecten.

Eenmalige opdrachten

Wij helpen je bij eenmalige opdrachten.

Managed IT-Services

Wij beheren jouw volledige infrastructuur.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Managed IT-Services

Managed IT-Services

Met een Managed IT-Services overeenkomst ben je altijd gerust. Wij zorgen ervoor dat al jouw apparatuur steeds gepatched en up-to-date is. Heb je technische ondersteuning nodig? Dan contacteer je ons vlug via telefoon, e-mail of chat. Wij beheren ook jouw volledige basis netwerkinfrastructuur, zoals je bekabeld en draadloos netwerk, je netwerkswitchen, firewall, enz.

Contacteer ons

Eenmalige opdrachten

Heb je geen nood aan een langdurige overeenkomst, dan zijn we ook beschikbaar voor eenmalige opdrachten. Zo configureren en installeren wij onder andere laptops, computers en servers. Een extra wifi zender is zo gehangen. En je netwerkkast, die kunnen we terug netjes in orde maken. Of heb je een computer wat opgekuist moet worden? Gooi maar binnen.

Contacteer ons
Eenmalige opdrachten
Google Workspace

Google Workspace

Met Google Workspace heb je een volledig kantoorpakket ter beschikking. Maak gebruik van allerlei toepassingen zoals Gmail, agenda, Drive, Meet, enz. Toegang tot al je gegevens heb je altijd via eender welk apparaat. Bestanden deel je gemakkelijk met collega's en samenwerken aan documenten gaat ongezien eenvoudig. Er is geen lokale software nodig, want alle applicaties draaien in de cloud en zijn te gebruiken via je webbrowser. Wij voorzien je van de licenties, migreren je e-mails en bestanden en geven trainingen aan al je medewerkers. Dit is werkelijk het "nieuwe werken".

Meer info

Inbegrepen bij onze Managed IT-Services

Ondersteuning op afstand

Wij bieden onderhoud en ondersteuning voor de bestaande hardware en software en een reeks zakelijke toepassingen via e-mail, chat en telefoon.

Geautomatiseerde ondersteuning

Wij updaten en patchen jouw systemen. Kritische fouten worden automatisch gelogd en in behandeling genomen.

Beheer basisinfrastructuur

Wij beheren het lokale bekabelde en draadloze netwerk, evenals alle netwerkapparatuur zoals routers en switches, servers en firewalls.

Antivirus & -ransomware

Alle beheerde PC's en laptops voorzien we van een professionele antivirus en anti-ransomware oplossing. Zo zijn al je PC's en laptops beveiligd tegen externe gevaren.

Back-up

Wij beheren alle back-ups van je servers. We ondersteunen je in het maken van lokale en van geëncrypteerde cloud back-ups. Zo is je data altijd veilig.

Virtuele CIO

Ieder kwartaal voorzien we een online vergadering om lopende problemen en aankomend projectwerk te bespreken en te adviseren over best practices.

Hoe gaan we te werk?

We gaan samen aan tafel zitten om te kijken waar jouw noden en wensen liggen. Daarnaast gaan we jouw huidige IT-infrastructuur en processen bekijken.

Vervolgens gaan we een plan opstellen. Hoe gaan we jouw probleem aanpakken? Wat is er daarvoor allemaal nodig? Dit gieten we in een duidelijk voorstel. Technische jargon maken we begrijpbaar.

We gaan over tot het in productie nemen van het nieuwe systeem of een migratie uitvoeren. Als jij of je collega's een opleiding nodig hebben, dan zorgen we daarvoor.

We controleren of de geleverde producten of diensten goed werken. We stellen een duidelijke documentatie op.

Heb je gekozen om ons jouw IT-infrastructuur te laten beheren? Dan gaan we nu aan de slag om continu je netwerk en apparaten te monitoren, te updaten en te onderhouden.

IT apparatuur nodig?

Wij leveren alle mogelijke IT apparatuur wat jouw KMO nodig heeft

Ontdek onze IT infrastructuur

Veelgestelde vragen

Wij leveren al onze IT-diensten aan zowel eenmanszaken als aan KMO's. Je bent nooit te klein en altijd welkom.

Neen hoor, een contract is niet nodig. Dat kies je zelf. Je kan enerzijds onze IT-diensten als een eenmalige opdracht afnemen; denk aan de aankoop en installatie van een nieuwe computer of de installatie van een wifi-netwerk. En je kan anderzijds onze IT-diensten afnemen als een maandelijks contract; dan beheren we jouw volledige IT-infrastructuur.

Voor onze Managed IT-Services hanteren we geen vaste prijs. We bekijken dit klant per klant. Want de ene klant heeft bijvoorbeeld een heel vlakke netwerkstructuur wat eenvoudig te beheren is en een andere klant heeft een complex netwerk met tientallen servers.

Op dit ogenblik niet. Wij focussen ons volledig op Google Workspace. Door deze focus kennen wij Google Workspace door en door.

Het laatste uit onze blog