+ 32 11 96 09 76

Hoe werkt ons affiliate programma?

Vul het formulier op deze pagina in en vertel een beetje over jezelf zodat we jou leren kennen. Als we denken dat er een goede match is, dan krijg je toegang tot onze affiliate portal.

Plaats je unieke link op je website, blog of sociale media. Wanneer je bezoekers op deze link klikken, registeren wij dat jij hen doorverwezen hebt.

Wanneer de bezoeker die jij doorverwezen hebt een bestelling plaatst, dan koppelen we deze verkoop aan jouw affiliate account.

Op ieder aangebracht abonnement krijg je een commissie wat oploopt tot 20%. Niet eenmalig, maar ieder maand zolang het abonnement actief is. Dus easy money.

Help je mee deze diensten te promoten?

Applicatie hosting

Kant en klare applicaties die het werk voor eenmanszaken en KMO's makkelijker maken.

Bekijk de productpagina.

Beheerde cloud servers

Full managed cloud servers voor webontwikkelaars, webdesginers en web agencies met het Plesk controlepaneel.

Bekijk de productpagina.

Webhosting

Good old webhosting, met een focus op stabiliteit, snelheid en veiligheid. WordPress sites genieten van extra beheer.

Bekijk de productpagina.

Word een publisher

Met ons affiliate programma belonen wij publishers die onze diensten op hun website of social media kanalen promoten. Eenvoudig en winstgevend!

Heb je een vlotte pen, wil je onze producten promoten via je eigen website of social media kanalen en heb je een eigen btw-nummer? Schrijf je dan nu in.

Even babbelen?

Wil je even face to face babbelen? Go ahead!

Plan een videochat

Schrijf je in voor ons affiliate programma

Veelgestelde vragen

De cookie heeft een trackingduur van 30 dagen. Dit wil zeggen dat wanneer je een bezoeker via een trackinglink naar Nexxwave hebt gestuurd, je tot 30 dagen nadien een vergoeding ontvangt wanneer deze persoon een bestelling plaatst.

Neen, de cookie blijft behouden. Dus wanneer een koper een dag later een nieuwe bestelling plaatst, dan zal deze verkoop ook opnieuw aan jouw toegekend worden.

Momenteel betalen we een commissie op:

Dit is afhankelijk van de productgroep. Dit ligt tussen de 10% en 20% van het abonnementsbedrag (ex. btw). Het exact percentage is te raadplegen in het affiliate dashboard (enkel toegangkelijk voor publishers).

Ja, je hebt een btw-nummer nodig. Want het commissiebedrag wat je verdient, dat mag je ons factureren.

De commissies zijn terugkerend voor alle actieve abonnementen. Dus iedere maand profiteer je opnieuw van alle abonnementen wat je in het verleden hebt aangebracht.

Affiliate login

Log in op je affiliate dashboard.

Affiliate dashboard

Het laatste uit onze blog