+ 32 11 96 09 76

Geniet van zorgeloze telefonie.

Eenvoudig en flexibel

Gemakkelijk bellen via je computer en smartphone.

Ideaal voor thuiswerk

Je telefonie werkt waar jij werkt. Je bent altijd bereikbaar.

Chat met je klanten

Eenvoudig chatten met je website bezoekers.

Voice over IP

Wij beheren jouw telefooncentrale in de cloud.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

3CX console

3CX telefooncentrale

Wij installeren en beheren jouw telefooncentrale; virtueel in de cloud of bij fysiek jou op kantoor. Je medewerkers bellen flexibel met een vaste telefoon, met een headset via de PC of via een Android of iOS applicatie.

Contacteer ons

Online telefonie

Vervang je oude vaste lijn door een moderne VoIP (Voice over IP) oplossing. Dat bespaart je onderneming niet alleen enorm veel in maandelijkse kosten, maar het maakt je ook zoveel flexibeler. Verberg je mobiel nummer voor klanten; ook via je smartphone bel je met je vast telefoonnummer.

Contacteer ons
3CX contactpersonen
3CX wallboard

Contactcenter

Voeg een live chat toe aan je website om direct in contact te komen met je bezoekers of laat je website bezoekers jouw organisatie gratis opbellen (en het kost jou ook niets!). Verwelkom bezoekers met een welkomstboodschap en houd bellers op de hoogte over hun positie in de wachtrij.

Contacteer ons

Een future-proof callcenter

Bekijk eenvoudig de status van collega's om je gesprekspartner door te schakelen. Wachtrijen kunnen opgezet worden op basis van bijvoorbeeld vaardigheden. Houd klanten niet aan het lijntje en voorzie een terugbeloptie in drukke periodes.

Contacteer ons
3CX webclient
3CX Snom telefoon

Wij leveren je telefoontoestellen

Wil je gebruik maken van fysieke telefoontoestellen? Dan leveren wij jou de geschikte bekabelde en draadloze telefoons. Om vele uren ergonomisch te bellen is een headset onontbeerlijk; ook daar zorgen wij voor.

Contacteer ons

IT ondersteuning nodig?

Wij leveren ook IT support en opleidingen voor je medewerkers

Ontdek onze beheerde IT

Veelgestelde vragen

Telefoonnummers en SIP trunks leveren wij niet rechtstreeks, maar via een gespecialiseerde partner. Wij zorgen er natuurlijk wel voor dat jouw SIP trunk op jouw 3CX telefooncentrale gekoppeld wordt. Ook helpen we je graag bij de portering van je telefoonnummers.

Contacteer ons en we bezorgen je graag deze tarieven.

Trage netwerken zijn hel. We zoeken met alle plezier naar de oorzaak en lossen die op.

Het laatste uit onze blog