+32 (0)11 - 96 09 76

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Servers en opslag

Wij leveren servers en netwerkapparatuur op maat, volledig geconfigureerd en geïnstalleerd. Van kleine NAS systemen tot grote storage servers voor massaopslag. Wij zijn thuis in Linux, Windows en de NAS besturingssystemen Synology en TrueNAS.

Netwerk

Wij installeren firewalls om je netwerk tegen externe en interne dreigeingen te beschermen. Draadloze wifi zenders zorgen voor een perfect dekkend netwerk voor je medewerkers en klanten. Ieder netwerk stellen we piekfijn af. Ook kunnen we je adviseren en begeleiden in de keuze of de overstap van een internetprovider.

Computers en software

Wij leveren laptops, PC's, monitors, printers, randaparatuur, software en ander IT materiaal wat jouw medewerkers nodig hebben. We adviseren je ook met alle plezier als je niet zeker bent wat voor jouw situatie de beste apparatuur is.

Telefonie

Wij voorzien alle nodige materialen en software voor je telefonie zodat je altijd bereikbaar bent. Hetzij via en vast telefoontoestel op je bureau, hetzij via een softphone op je computer, hetzij via een applicatie op je smartphone. We installeren en configureren afhankelijk van jouw situatie een VoIP telefooncentrale in de cloud of op kantoor.

Bekabeling

Kan je netwerkrack een opkuis gebruiken? Hangen al je netwerkkabels er losjes bij en is het tijd voor een professionele upgrade? Wij maken van ieder netwerk, groot of klein, een pareltje dat gezien mag worden. Wij installeren een professionele netwerkkast en werken alle bekabeling en apparatuur netjes weg.

IT ondersteuning nodig?

Wij leveren ook IT support en opleidingen voor je medewerkers

Veelgestelde vragen